×
Accepteren
ERKEND KOERIER, bewust op weg

Organisatoren ERKEND KOERIER

Wie zijn de mensen achter ERKEND KOERIER?

ERKEND KOERIER is een initiatief van Jan Grimbergen van Prezpunt en Martijn Nieuwenhuis van SDX Consultancy BV. Jan Grimbergen is een ervaren docent en gevaarlijke stoffen specialist voor alle modaliteiten, in de breedste zin van het woord. Zijn jarenlange expertise op het gebied van wet- en regelgeving en zijn heldere uitleg als docent, garanderen een optimaal resultaat voor de cursisten. Sinds 2013 is hij werkzaam bij Prezpunt en werkt samen met SDX Consultancy BV. 

Martijn Nieuwenhuis heeft jarenlange ervaring op gebied van diverse transportmodaliteiten zoals; koerier, express, distributie, logistiek en vracht en is in het verleden werkzaam geweest bij toonaangevende bedrijven; City Courier, Securicor Pony Express, EMS Express en bij TNT Express. Sinds 1999 is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer bij SDX Bijzonder Vervoer en sinds 2012 als veiligheidsadviseur bij SDX Consultancy BV. Daarnaast vanaf 2015 importeur van Bio-Bottle medische verpakkingen uit Nieuw Zeeland, voor de klasse 6.2 infectueuze stoffen.

De nieuwe functie-specifieke bewustwording opleiding ERKEND KOERIER is in samenwerking ontstaan, door ervaring in wet- en regelgeving, transport en logistiek bij elkaar te brengen. Hierdoor is het mogelijk om hoogwaardige en kwalitatieve diensten en adviezen aan te bieden met betrekking tot gevaarlijke stoffen vervoer. Door wijzigingen in de regelgeving van het ADR voor gevaarlijke stoffen vervoer, is er een groeiende vraag ontstaan naar gespecialiseerde en branchegerichte opleidingen voor koerier, chauffeur en ander logistiek personeel. De ERKEND KOERIER beschikt over een wettelijk verplicht certificaat om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren op een representatieve en veilige manier.

U wordt professioneel geholpen en begeleid naar een hoger niveau dienstverlening door training, begeleiding, uitrusting en informatievoorziening! Door samenwerking wat betreft kennis, opleiding en GPS systeem EuropeTrack, kan er worden gecombineerd met andere ERKEND KOERIER leden, volgens eenzelfde herkenbare uitstraling.

De ERKEND KOERIER doelstelling is om de koeriersmarkt te professionaliseren en de chauffeur veiliger en bewuster op weg te laten gaan.